YUCEE INSTANT SPRAYTAN VOOR MANNEN

YUCEE INSTANT SPRAYTAN VOOR MANNEN

EEN NATUURLIJKE LOOK:
Voor de stoere, trendy man die waarde hecht aan een strakke, mooi gebruinde look. U wilt een goed verzorgd uiterlijk tussen zakelijke lunches, fitness of presentaties. YUCEE geeft je een natuurlijke kleur in slechts een paar minuten. Samen met natuurlijke ingrediënten en vitaminen D en E blijft het onopgemerkt in je tas.

ZONDER INSPANNING:
In de dynamische levensstijl van mannen zijn producten nodig die gemakkelijk en snel te gebruiken zijn. Naast een drukke baan met een partner en kinderen, sport en hobby’s, is er weinig tijd meer om van de zon te genieten. Met YUCEE kun je tussendoor een gezonde kleur krijgen. Je ziet er goed uit!

IN DE REALITEIT:
Mijn agenda was overboekt. Ik zag die paal te laat op de parkeerplaats en moest mijn vriendin ophalen op het station. Toen moest ik boodschappen doen en beginnen met koken. Morgen heb ik een presentatie over de jaarmarkt. De zon schijnt, maar als ik in de spiegel kijk, zie ik dat ik weinig tijd heb doorgebracht met genieten van de zon. Vorige week zag ik een tweet van een vriend met een ‘voor-na’-foto van zijn spraytan-behandeling tijdens een lifestylebeurs. Ik besloot om een ​​spuitbus te bestellen. Het is gemakkelijk om mijn zaak in te nemen en binnen de kortste keren kan ik voor mijn gezond uitziende kleur zorgen “. 

“YUCEE INSTANT SPRAYTAN geeft u dat natuurlijke kleurtje in slechts een minuut”

YUCEE INSTANT SPRAYTAN VOOR VROUWEN

YUCEE INSTANT SPRAYTAN VOOR VROUWEN

WIL JE ER GOED UIT ZIEN:
Voor een vrouw die om haar uiterlijk geeft. U bent dynamisch, een volledige kalender en u wilt er het hele jaar door goed uitzien in uw bedrijf. Je wilt je huid jong houden en daarom blijf je uit de buurt van de hoge dosis UV van de zon of het solarium. Met YUCEE INSTANT SPRAYTAN zul je in een paar minuten dat verfijnde uiterlijk hebben. Anti-aging, natuurlijke ingrediënten en gemakkelijk te gebruiken.

BUSY LIFESTYLE :
In de huidige drukke levensstijl van vrouwen is een product nodig dat gemakkelijk en snel te gebruiken is. Naast een drukke baan en kinderen, wil je ook dat je lichaam en geest in goede vorm zijn, zodat er weinig tijd over is om van de zon te genieten. Met YUCEE kun je gemakkelijk een kleurtje krijgen in slechts een moment. U ziet er dus zonder moeite goed en gezond uit.

IN DE REALITEIT :
“Ik was de hele week bezig. De auto moest naar de garage worden gebracht, mijn vriendin had een peptalk nodig en nu is mijn lieve grootmoeder bij de voordeur. Morgen heb ik een feest waar ik al zo lang naar uitkijk, dus omdat er geen tijd meer was om van de zon te genieten, zag ik er erg bleek uit. Een vriend gaf me enthousiast een fooi over YUCEE INSTANT SPRAYTAN op Facebook en ik besloot het eens te proberen. Ik ben zeer tevreden met de resultaten op zo’n korte termijn en ben blij met de reacties van mijn vrienden. Ik zie er goed uit! “

“YUCEE INSTANT SPRAYTAN geeft je die natuurlijke kleurtint in slechts een minuut”