YUCEE INSTANT SPRAYTAN VOOR MANNEN

EEN NATUURLIJKE LOOK:
Voor de stoere, trendy man die waarde hecht aan een strakke, mooi gebruinde look. U wilt een goed verzorgd uiterlijk tussen zakelijke lunches, fitness of presentaties. YUCEE geeft je een natuurlijke kleur in slechts een paar minuten. Samen met natuurlijke ingrediënten en vitaminen D en E blijft het onopgemerkt in je tas.

ZONDER INSPANNING:
In de dynamische levensstijl van mannen zijn producten nodig die gemakkelijk en snel te gebruiken zijn. Naast een drukke baan met een partner en kinderen, sport en hobby’s, is er weinig tijd meer om van de zon te genieten. Met YUCEE kun je tussendoor een gezonde kleur krijgen. Je ziet er goed uit!

IN DE REALITEIT:
Mijn agenda was overboekt. Ik zag die paal te laat op de parkeerplaats en moest mijn vriendin ophalen op het station. Toen moest ik boodschappen doen en beginnen met koken. Morgen heb ik een presentatie over de jaarmarkt. De zon schijnt, maar als ik in de spiegel kijk, zie ik dat ik weinig tijd heb doorgebracht met genieten van de zon. Vorige week zag ik een tweet van een vriend met een ‘voor-na’-foto van zijn spraytan-behandeling tijdens een lifestylebeurs. Ik besloot om een ​​spuitbus te bestellen. Het is gemakkelijk om mijn zaak in te nemen en binnen de kortste keren kan ik voor mijn gezond uitziende kleur zorgen “. 

“YUCEE INSTANT SPRAYTAN geeft u dat natuurlijke kleurtje in slechts een minuut”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>